Fantasy Kihívás

Kulcsok

2019. május 27. - sheraphine

Sziasztok!

Egy kis emlékeztető az íróknak, mielőtt a kulcsokat felfednének nekik: az idei évben a kihívás fő témája a "hagyaték", így ehhez mérten válasszatok magatoknak főkulcsot.

Mielőtt leírnánk nektek a négy kulcsot, ami közül választhattok, szeretném felhívni rá a figyelmeteket, hogy a kulcsok alatt lesz egy kisebb magyarázat, hogy a pontozásnál milyen arányban számítanak a kulcsok, kérlek térjetek vissza a poszthoz miután elszaladtatok lestoppolni a számodra legkedvezőbb kulcsot.

Az idei kulcsok különböző kapu fajták lesznek, ezeket kell beleszőnötök a történetbe. Lehet hivatkozni rá helyszínként, de akár átvitt értelemen is beleírhatjátok a műbe.

  • Dimenzió kapu
  • Időkapu
  • Élet-halál kapuja
  • Tükör(világ) kapuja

A kulcsokat a csapatotoknak létrehozott facebook csoportban tudjátok lestoppolni egy erre a célra létrehozott poszt alatt. Egy órátok lesz arra, hogy megbeszéljétek egymás közt, hogy ki melyiket szeretné ez idő alatt bátran cserélhettek, utána már nem lesz rá lehetőségetek!

A csapatotokban válasszatok ki egy valakit, aki elküldi nekünk a végleges változatot. Ezt megteheti e-mailben vagy facebook üzeneten keresztül is, ahogy kényelmesebb neki.

És íme a magyarázat a kulcsokat illetően...

Nem titok, hogy mindenki kapni fog a főkulcsa mellé egy mellék kulcsot, melyek egészen a publikálási szakaszig rejtve marad a többi író és az olvasók előtt.
Az egyszerűség kedvéért a kulcsok nekm 2:3 arányban oszlanak el a két kulcs között, hanem egyszeres és kétszeres szorzót kapnak.

Tehát: ha XY kulcsra kapott pontjai eszerint alakulnak: főkulcs öt pont, titkoskulcs pedig kevésbé volt hangsúlyos, így csak három pont lett, akkor a kulcsra kapott teljes pontszáma így alakul: 2*5 pont a főkulcs, 1*3 pont a titkos kulcs tehát a végleges összege a kulcsoknak: 13 pont

Reméljük így érthető lesz a kulcsok pontozása. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel ezzel, vagy bármi mással kapcsolatban, bátran írjátok meg emailben a fantasykihivas@gmail.com címre, vagy keressetek fel minket facebookon!

Sikeres kulcsfoglalást, és írói szakaszt kívánunk mindenkinek!

A Szervezők

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr9014864200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása