Fantasy Kihívás

A kihívásról

2016. október 05. - sheraphine

Sziasztok!

Mivel ilyen fajta kihívással még nem találkoztunk sehol, úgy gondoltuk, hogy jó ötlet lenne, ha elindítanánk egyet. A kihívás teljesen a fantasy világról és lényekről szól. A jelentkezőknek az a feladata, hogy az általuk választott csapatnak a lehető legjobban megfelelve írjanak egy történetet.

A történet semmiképp sem lehet fanfiction jellegű, így arra kérünk mindenkit, hogy aki valamilyen már meglevő műhöz akar egy novellát írni, az ne erre a kihívásra jelentkezzen!

A két csapat az idei évben a történetek befejezéséhez fog kapcsolódni, aszerint, hogy boldog vagy szomorú véget ér. A két csapat tagjai kapnak egy főkulcsot, ami köré fel kell építeniük a novellát, ez bír a legnagyobb szorzóval, emellett pedig kapnak egy titkos kulcsot, amit mi választunk ki számukra, ez fele akkora szorzóval bír, mint a főkulcsuk.

De ez még nem minden! Ha az eddigiek nem fogtak volna meg, a mostani kihíváson szerettünk volna egy kis különlegességet, hogy ne csak bedobjunk titeket a mély vízbe, és írjatok valamit. A történeteknek egy bizonyos téma köré kell épülniük, ez pedig az "első éjszaka joga". Egyes mondák szerint a középkorban a földesurak rendelkezhettek az alájuk tartozó jobbágylányok szüzességével. Bár ez úgy látszik csak rosszindulatú legenda, minket megfogott, így éltünk a lehetőséggel, hogy e köré építjük a kihívást. Az már rajtad múlik, hogy miként élsz ezzel a lehetőséggel, írhatod a történetet a földesúr, a jobbágylány, esetleg fiú szemszögéből, a földesúr felesége szemszögéből, ez mind rajtad áll.

A két csapatba 5-5 fő jelentkezését várjuk, de túljelentkezés esetén ezt a számot tudjuk növelni 2-2 fővel.

És hogy mi a jutalom a kemény munkátokért? Az összes résztvevő kap egy személyre szabott emlékbannert, amit kitehet a saját blogjára ezzel hirdetve, hogy sikeresen végigvitte a kihívást, illetve az első helyezettek külön oklevélben részesülnek a kemény munkájukért.

Jelentkezni e-mailben az alábbi címen lehet a megfelelő sablon kitöltésével: fantasykihivas@gmail.com

Jelentkezési sablon:

Teljes név
Szerzői név (Amelyik néven szeretnéd, hogy a műved megjelenjen a leleplezés után)
Kor (a jelentkezés pillanatában számító korod, ha a kihívás végére leszel 18, akkor még csak 17-et írj kérlek)
Túljelentkezés esetén hajlandó vagy átmenni a másik csapatba?
Link a már publikált műveidhez
Facebookon illetve másik felületen lenne jobb számodra a csapatok találkozási helyének
Link a facebookodhoz (a csapatok szervezéséhez szükséges, semmilyen formában nem tesszük közzé)

Jelentkezési határidő: 2016. október 29. 23:59

A Szervezők

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr7111764681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metálcsibi 2016.10.28. 21:11:42

Sziasztok!

Ó, tök jól hangzik ez a kihívás, de sajnos most nem merem bevállalni, annyi dolgom van ebben az időszakban. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek itt, de olvasni biztos, hogy eljövök. :)
BaO2 /metálcsibi/

sheraphine 2016.10.29. 12:46:05

@Metálcsibi: Szia! Igazán örülünk neki, hogy tetszik, és sajnálattal hallom, hogy nem tudsz jelentkezni. :( Viszont szívesen várunk olvasóként és pontozóként egyaránt! :)
Sheraphine - Szervező
süti beállítások módosítása