Fantasy Kihívás

A hatodik történet - A hold fénye rávetül

2016. december 20. - sheraphine

Sziasztok!

Itt a hatodik történet ismét a Happy End csapattól.

Cím: A hold fénye rávetül...

Kulcsok: holdkő, varázsló, kora hajnal, dárda, kígyó, sivatag

Képkulcs: 

12545468_579681948850453_188681051_n.jpg

Tartalom: A nagák és az emberek, bár kölcsönösen féltek egymástól, mégis békében éltek egy iráni-felföldi faluban. Egy nap aztán mégis felszínre törtek az elfojtott érzések, melynek következtében egy naga sem maradt a környéken... Kivéve Hasteet, aki emlékezetvesztésének és egy varázslatnak hála éli az emberek hétköznapi életét, mígnem egy éjjel újra fel nem bukkan egy naga...

Korhatár: 12

Műfaj: fantasy

Figyelmeztetések: gyilkosság, halál

Megjegyzések: A történelmi hűségre azért törekedtem, de egy apró dologban változtattam a világon, melyben a történet szerint a vikingek már a harmadik századtól jelen voltak a Skandináv-félszigeten.

*Dette vil lang - "Ez hosszú lesz." (vikingnyelvi ismeretek hiányában dán nyelvre alapozva)

*Godnat - "Jó éjt!" (szintén dánra alapozva)

A történetet ITT! olvashatjátok.

 

Megjegyzés a szervezőktől: Az író önhibáján kívül sajnos rossz kép került fel elsőnek az fejlécbe, ezt javítottuk, amennyiben az előző kép alapján ítélnéd meg a művet, kérlek ne tedd. A feltöltés után került rossz kép a kulcsok közé, az új kép alapján döntsetek a pontokat illetően.
A Szervezők.

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr4912063975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása