Fantasy Kihívás

Publikálási szakasz

2016. december 14. - sheraphine

 

Sziasztok!

Egy kis technikai baki után, de végül itt vagyunk. Tegnap beérkeztek a történetek, így a mai nappal megkezdődhet a publikálási szakasz. Minden nap egy történetet fogunk közzé tenni, amit már azon a napon pontozhattok is.

A pontozáshoz nem kell se regisztrálnotok, sem bejelentkeznetek. Bátran megtehetitek névtelen módban is, de arra kérünk titeket, hogy egy nevet biggyesszetek a komment végére, hogy tudjuk kitől érkezett a megjegyzés.

Pontozni 1-től 5-ig terjedő skálát, illetve igen-nemmel lehetséges az alábbiak szerint:

Csapat: Mennyire felelt meg a csapatának a történet, a sad endeseké szomorú befejezéssel végződtek, a happy endeseké pedig boldog befejezéssel. Igen/Nem

Megfelel-e a kihívás témájának: A kihíváson volt egy központi téma, még pedig "az első éjszaka joga". Mennyire szőtte bele a történetbe az író, szerepelt-e benne. Igen/Nem

Kulcs: Szerepeltek-e benne a megadott kulcsok, illetve milyen mértékben. Figyeljetek rá, hogy két kulcsot is kaptak az írók. Egy képet, amit saját maguk választhattak ki a történetükhöz. A képeket szereplő személyeknek szerepelnie kellett a műben. Illetve egy kulcs csoportot kaptak, amiben öt kulcs szerepelt. Egy drágakő, egy helyszín, egy fegyver, egy állatsegítő/társ, illetve egy napszak. Melyik milyen mértékben szerepelt. Ehhez a ponthoz két számot várunk. Egyet a képre, illetve egyet a kulcs csoportra. A csoportnál átlagold, hogy melyik milyen mértékben volt benne. 1-től 5-ig terjedő skálán.

Szereplők: Mennyire voltak kidolgozva a szereplők, van jellemük, illetve csak lógnak a levegőben, csak úgy vannak. 1-től 5-ig terjedő skálán.

Hibák: Egy jó történetnél fontosak a helyesírási hibák. 5 pont esetén egyáltalán nem szerepelt benne hiba, illetve elenyésző számmal voltak, 1 pont esetén sok hibával találkoztál.

Saját vélemény: Mi az egyéni véleményed a műről, mennyire tetszett, szívesen olvastad, 1-től 5-ig terjedő skálát.

 

A Szervezők

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr7412048477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása